Hoidot ja hinnasto

Klassinen hieronta

Hieronta 30min 30€

Hieronta 45min 39€

Hieronta 60min 49€

Hieronta 90min 69€

Purentalihashieronta 45min 49€

Purentalihashieronnalla rentoutetaan pään, kallonpohjan, niskan, kaulan, leuan, kasvojen sekä suun sisäpuolisia lihasryhmiä. Näiden lihasryhmien kireydet voivat oirehtia esim. hampaiden narskutteluna, päänsärkynä, huimauksena, tinnituksena, leukanivelen naksuntana ja käsien puutumisena. Kasvojen alueella hieronta on hieman hellävaraisempaa kuin perinteinen hieronta. Osaan purentalihaksista ei pääse käsiksi kasvojen pinnalta, jolloin hieronta tapahtuu suun kautta. Mikäli asiakas ei toivo käsittelyä suun sisäpuolelta, voidaan hieronta suorittaa käsittelemällä lihaksia pelkästään päältä. Poskien sisäpintojen hieronnan aikana hieroja käyttää kumihanskoja ja huolehtii tarkasti asianmukaisesta hygieniasta. Ensimmäiseksi käynniksi suosittelen tunnin aikaa.

Purentalihashieronta 60min 52€

Purentalihashieronnalla rentoutetaan pään, kallonpohjan, niskan, kaulan, leuan, kasvojen ja suun sisäpuolisia lihasryhmiä sekä vatsan ja pallean aluetta. Näiden lihasryhmien kireydet voivat oirehtia esim. hampaiden narskutteluna, päänsärkynä, huimauksena, tinnituksena, leukanivelen naksuntana ja käsien puutumisena. Kasvojen alueella hieronta on hieman hellävaraisempaa kuin perinteinen hieronta. Osaan purentalihaksista ei pääse käsiksi kasvojen pinnalta, jolloin hieronta tapahtuu suun kautta. Mikäli asiakas ei toivo käsittelyä suun sisäpuolelta, voidaan hieronta suorittaa käsittelemällä lihaksia pelkästään päältä. Poskien sisäpintojen hieronnan aikana hieroja käyttää kumihanskoja ja huolehtii tarkasti asianmukaisesta hygieniasta.

*Klassisen hieronnan ja purentalihashieronan palvelujen maksamiseen voit käyttää myös Epassi, Edenred ja Smartum hieronta- ja hyvinvointietua.

Kasvohoidot

Rosel Heim kasvohoidot

Rosel Heim kasvohoito 90min 99€

Saksalainen ihoterapia hoitosarja Rosel Heim nature+science. Tuotteet tukevat ihon omaa toimintaa muun muassa maitohappobakteerien avulla.

Ihomme muuttuu koko ajan ja reagoi kaikkeen muutokseen. Ihollasi saattaa esiintyä erilaisia epätasapainon tiloja, esimerkiksi atopia tai punoittavaa ihoa. Jokainen Rosel Heim kasvohoito tehdään yksilöllisesti sinun ihosi tarpeiden mukaan. Tämä hoito sisältää konsultaation sekä hoitosuunnitelman, josta saat enemmän apua ihonhoitoon sekä tuotteiden valintaan.

Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihonpuhdistus, kulmien muotoilu, kasvo- ja dekoltehieronta, naamio sekä hoitotuotteet ja käsien tai jalkojen hieronta.

Rosel Heim kasvohoito 75min 85€

Kuten edellä mainittu hoito ilman käsi tai jalkahierontaa.

Tuhkimo kasvohoito 120min 122€

Tähän ihanaan luxushoitoon ns. liftingkasvohoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihonpuhdistus, kulmien muotoilu, kasvo- ja dekoltehieronta, naamio, erikoismineraali kipsinaamion sekä hoitotuotteet.
Hoitoon kuuluu myös hieronta jaloille tai käsille.

Nuorison kasvohoito 60min 60€

Tämä hoito sisältää konsultaation sekä hoitosuunnitelman, josta saat enemmän apua ihonhoitoon sekä tuotteiden valintaan.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihonpuhdistuksen, kasvoille kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

*Kasvohoitoihin on ihana yhdistää lisäpalveluna Lymfa Boots – Lymfaattinen hieronta jaloille. Lymfaattisella paineluterapialla vilkastutetaan elimistön nestekiertoa. Lisätietoja tästä löydät vartalohoito-osiossa. Voit valita sen lisäpalveluna 15€.

Muut kasvohoidot

Rentouttava kasvohoito luonnonkivi hieronnalla 75min 88€

Rentoudu ja nauti kokonaisvaltaisesta harmonisesta hoitokokonaisuudesta. Kotimaisella luomukosmetiikkasarjalla tehtävää hoito, jossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden ja hoitotavoitteiden mukaisesti. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaanissa. Ihoa uudistava hoito. Hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito antaa myös syvän ja pitkään kestävän rentoutuksen. Hoitoon sisältyy myös halutessasi käsihieronta hoidon aikana.

Rentouttavaan kasvohoitoon en suosittele lisäpalveluksi Faceforming akupainantaa sekä korvavyöhyketerapiaa lisäpalveluna.

Ekopharman kasvohoito 90min 76€

Ekopharma perustuu parhaisiin mahdollisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, kulmien siistimisen, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
Halutessasi käsihieronta tai jalkahieronta naamion aikana.

Fresh- up kasvohoito 45min 51€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteet.
Hieronta jaloille naamion aikana.

Ultraääni kasvohoito 90min 89

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen ultraäänellä, tehoaineiden imeytys, kulmien siistimisen, kasvo- ja decollete hieronta, naamion ja hoitovoiteet.
Halutessasi käsihieronta naamion aikana.

Phyt’sublime Eyes silmänympäryshoito 45min 60€

Phyt’sublime Eyes on luonnonmukainen, ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoito. Elvyttää, kiinteyttää ja silottaa juonteita. Tehokas ja kirkastava hoito, josta on apua myös tummiin silmänalusiin. Sisältää tehotuotteet, hieronnan ja erikoisnaamion silmänympärysiholle. Toisen hoidon yhteydessä tehtynä 45€ (Valitse lisäpalveluista).

*Yllä oleviin hoitoihin on ihana yhdistää lisäpalveluna Faceforming akupainanta kasvoille sekä korvavyöhyketerapia. Voit valita sen lisäpalveluna 35€

*Kasvohoitoihin on ihana yhdistää lisäpalveluna Lymfa Boots – Lymfaattinen hieronta jaloille. Lymfaattisella paineluterapialla vilkastutetaan elimistön nestekiertoa. Lisätietoja tästä löydät vartalohoito-osiossa. Voit valita sen lisäpalveluna 15€.

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sis. kulmien muotoilun 30€
Hoidon yhteydessä lisäpalveluna 22€.

Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 24€
Hoidon yhteydessä lisäpalveluna 20€.

Ripsien värjäys 20€
Hoidon yhteydessä lisäpalveluna 16€.

Kulmien värjäys ja muotoilu 20€
Hoidon yhteydessä lisäpalveluna 16€.

Kulmien muotoilu 17€
Hoidon yhteydessä lisäpalveluna 12€.

*Kestovärjäyksiin on ihana yhdistää lisäpalveluna Lymfa Boots – Lymfaattinen hieronta jaloille. Lymfaattisella paineluterapialla vilkastutetaan elimistön nestekiertoa. Lisätietoja tästä löydät vartalohoito-osiossa. Voit valita sen lisäpalveluna 15€.

Jalkahoidot

Jalkahoito 75min 57

Anna jaloillesi hetki huomiota ja tunne miten koko keho rauhoittuu. Hemmottele itseäsi jalkahoidolla, joka sisältää yrttikylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkuun ja viilauksen sekä kynsinauhojen hoidon. Lopuksi hieron jalkasi jalkavoiteella.

Halutessasi lakkauksen voit valita sen lisäpalveluna hintaan 5€, lakkapullon saat omaksi.

Metsän kuiskaus jalkahoito 90min 67€

Anna jaloillesi hetki huomiota ja tunne miten koko keho rauhoittuu. Hemmottele itseäsi jalkahoidolla, joka sisältää yrttikylvyn, kuorinnan, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkuun ja viilauksen sekä kynsinauhojen hoidon. Hoito sisältää myös jaloille rentouttavan naamion sekä rentouttavan hieronnan jaloillesi.

Halutessesi lakkauksen voit valita sen lisäpalveluna hintaan 5€, lakkapullon saat omaksi.

Mini jalkahoito 45min 46€

Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja ohennuksen. Hoito sisältää myös kosteutuksen jaloille.

Ihokarvojen poisto

Reisien ja säärien sokerointi 75-60min 58€

Säärten sokerointi 38€

Käsivarsien sokerointi 30€

Kainaloiden sokerointi 22€

Bikini sokerointi 28€

Selän sokerointi 50€

Koko kasvojen karvanpoisto vahalla 27€

Leuan karvanpoisto vahalla 17€
Leuan karvanpoisto hoidon yhteydessä lisäpalveluna 15€.

Huulikarvojen vahaus 15€
Huulikarvojen vahaus hoidon yhteydessä lisäpalveluna 10€.

Kynnet ja manikyyri

Klassinen manikyyri 75min 54€

Hemmottelua käsille. Hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, käsien hieronnan sekä lakkauksen.

Shellac-geelilakkaus uudet (yksi väri) 47€

Shellac-geelilakkaus huolto 62€

Vartalohoidot

Intialainen kasvo -ja päähieronta 60min 55€

Hoito parantaa verenkiertoa sekä unen laatua. Hoito rauhoittaa kehoa ja mieltä. Sisältää yrttikylvyn jaloille sekä hieronnan selälle, jalkapohjiin, käsille, kasvoille ja päänahalle öljyllä. Aluksi saat rentoutua istualtaan jalat lämpimässä yrttikylvyssä ja käsittelen sinun päätäsi ja selkääsi laadukkaalla hierontaöljyllä. Loput hoidosta saat rentoutua hoitopedillä, jolloin käsittelen sinun jalkapohjat, kädet, kasvot ja päänahan.

Tähän hoitoon en suosittele Faceforming akupainanta kasvoille sekä korvavyöhyketerapia lisäpalveluna.

Uudistava vartalohoito 75min 84€

Uudistava ja rentouttava vartalohoito. Rentoutus hetkesi alkaa jalkojen yrttikylvyllä. Keholle tehdään kuivaharjaus, joka kuorii ihosta kuollutta ihosolukkoa sekä parantaa verenkiertoa. Kuivaharjauksen jälkeen tehdään lempeä hieronta kehollesi. Hieronta päätetään rauhalliseen päähierontaan. Hoito sisältää Rosel Heim vartalonaamion.

Kuumakivihieronta 75min 66€

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle asiakkaalle, mutta se on paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvän olon hoito”. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava.

Hartia- ja selkähaudehoito 75min 61€

Selän alueelle levitetään 40-asteiseksi lämmitetty turve, joka peitetään kelmulla. Kelmun päälle laitetaan turpeella täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat todella nautinnollisen lämmön ja selkä hautuu, jolloin turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Hoitoturpeen vaikuttaessa selässä, hierotaan pää ja kädet. Hoitoturve poistetaan lämpimien kääreiden avulla. Lopuksi hoidetut alueet hierotaan.

Äänimaljahoito 60min 46€

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75%. Tämän vuoksi äänimaljahoito on vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen. Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena auttaen kehoa ja sielua rentotumaan. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, koska äänivärähtelyt saavuttavat alueet, minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen. Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Äänimaljahoito on lempeä hoitomuoto, kun kaipaat rauhoittumista arjen kiireiden keskellä.

Äänimaljahoito chakroille 30min 20

Hoidossa käydään läpi päächakrat Tiibetiläisillä äänimaljoilla. Hoito harmonisoi chakrojen toimintaa, rentouttaa ja rauhoittaa mielen.

Suklainen hemmottelupaketti 119

Sisältää Rosel Heim tuotteilla kasvoille alkupuhdistuksen, naamion sekä hoitotuotteet. Jaloille mineraalisuolahauteen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä hieronnan ja naamion. Hoidossa käytetään suklaa tuotteita. Rentouttava kokonaisuus, tuulahdus suklaan maailmaan.

Lymfa Boots – Lymfaattinen hieronta jaloille 30min 30€

Lymfa Boots- laitteella toteutettava lymfaattinen hieronta sopii seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Se sopii myös paljon liikkuvien kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihashuoltoon. Lisäksi hoidolla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä suonikohjuja. Hoidettavat ongelmat: kosmeettinen selluliitti, suonikohjut, turvotus-, neste- ja kuona-ainekertymät, liikunnan puute (tilapäinen tai jatkuva), väsymys, tukkoisuus, jalkojen särky esim. fyysisen rasituksen jälkeen, aineenvaihduntaongelmat, leikkaushaavat, pehmytosa- ja lihaskivut, krooniset suolistotaudit (ei akuuttivaiheessa), levottomuus ja unettomuus. Lymfaattisella paineluterapialla vilkastutetaan elimistön nestekiertoa. Säännöllisellä hoidolla saadaan selluliittikudosta tasoitetuksi, rasva-aineen vaihduntaa parannettua, nestekiertoa kaikkialla kudoksissa parannettua, aineenvaihdunta vilkastuu, kuona- aineet poistuvat nopeammin, turvotus ja kipu lievittyvät, iho tasoittuu ja yöuni paranee. Hoidon teho valitaan toiveesi ja tarpeesi mukaisesti useammasta erilaisesta ohjelmasta ja tehosta. Hoidossa käytetään koko jalan mittaisia hoitosukkia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen hoitoja, jos sinulla on: korkea verenpaine, hoitamaton munuaisten tai sydämen vajaatoiminta, akuutti tulehdustila, vakava perussairaus, ruusu, epilepsia, sydämentahdistin, sepelvaltimotauti, hemofilia, laskimotulehdus, verisuonitulehdus aktiivisessa vaiheessa, kasvaimet hoidettavalla alueella (vähintään 5 vuotta leikkauksesta), kuume ja flunssataudit, vaikea ylipaino tai raskaus.
Lymfa Boots käsittely 30 min 30€. Toisen hoidon yhteydessä 30 min 15€ (valitse hoito lisäpalveluksi).

*Yllä oleviin vartalohoitoihin on ihana yhdistää lisäpalveluna Faceforming akupainanta kasvoille sekä korvavyöhyketerapia. Voit valita sen lisäpalveluna 35€.

*Ammattiliitto Super paikalliset jäsenedut (edun saa näyttämällä jäsenkorttinsa) -10% alennus hoitojen listahinnoista. Alennus ei koske tuotteita eikä lahjakortteja.


Sky-kosmetologi ja koulutettu hieroja Varpu Tapola   Tyllijoentie 391 B, 66420 Laihia
0400251297     varpu@keijunkosketus.fi     https://www.facebook.com/keijunkosketus